... ezért is vagyok vállogatós és óvatos a pálinka beszerzésében. Csak olyan főzdétől vásarolok aki garantálja a minőséget, és nem ilreálisan magas az ára.
Jelenleg az 50° KARIKÁS pálinkát tartom Csemőről különböző ízekben 0,004L és 0,5L kiszerelésben, eddig a vevőim megelégedetségére.
Jellemzők (pl.,Kajszibarack) :
Lepárlás: tornyos
Gyümölcs: barack
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 16-19°
Illat: gazdag aromájában nagymamáink zamatos baracklekvárja sejlik fel
Íz és lecsengés: Egyszerre intenzív és lágy. Zamatában az édeskés barackos jelleget könnyed lekvárosság kíséri, melyet az erőteljes alkoholfok tesz még intenzívebbé. Lecsengése harsány és gyümölcsös
Szín: átlátszó
Ezekhez ajánljuk: Gazdag aromájú, telt zamatú, házias jellegű pálinka, mely akár étkezések előtt vagy után, vagy egy jó beszélgetés mellé kiválóan alkalmas. Rendezvényekre, esküvőkre remek választás...
... közben keresem a következő tartandó márkát ami megfelel !!
Friss hozzászólások