Hírek | Itt minden finom!

Delikátesz. Adalékmentes élelmiszerek, italok, édességek.

Hírek

 

RÓLUNK

Méhészetünk generációkon átívelő, hagyományokon alapuló családi vállalkozás, mely a rohanó, gépesített világban igyekszik megőrizni a méhészet valódi értékeit. Elhivatásunk, hogy minőségi, természetes eredetű, mézipari kézműves termékeket állítsunk elő, amelyeket magunk csomagolunk és juttatunk el vásárlóinkhoz.

Méhészetünk állandó telephelye Hajóson, Bács-Kiskun megyében, a méltán híres Hajósi Pincefalu mellett található, de méhecskéinket idény jelleggel megutaztatjuk az ország különböző pontjaira is, hogy a lehető legfinomabb nektárt gyűjtögethessék. Termékeinket többnyire kézműves rendezvényeken, vásárokon kínáljuk fogyasztóinknak, illetve „háztól” értékesítjük.

A tojás mértékkel fogyasztva egészséges, finom, elsőrendű fehérjeforrás, mivel a szervezet működéséhez szükséges esszenciális aminosavakat is tartalmazza. Egy tojás a napi fehérje szükségletünk 12 százalékát fedezi, ráadásul könnyen emészthető formában.

Ha tojást veszünk,  akkor viszont nem árt figyelnünk arra, hogy milyet teszünk a kosarunkba. Én személy szerint láttam már elrettentő videókat a tyúktartásról, ezért nálam a 3-as kódú tojás szóba sem jöhet.  Ezért is tetszett meg az Okostojás kezdeményezés!

 

A tojásfőzés tudománya

Bár a tojás főzése egyike a legegyszerűbbnek tűnő konyhai jártasságoknak, még egy kemény tojás is készülhet többféleképpen, s eltérő eredménnyel.

A főzést kezdhetjük hideg vízben is, és forrásban lévőben is. A hideg víz több előnnyel kecsegtet, melynek magyarázata a fehérjék szerkezetében keresendő.

 

Üres

0 Ft

Kosár

A kosarad üres

Termék kategóriák

Friss hozzászólások

Nincs megjeleníthető hozzászólás.

Belépés